Графичен дизайн

Да започнем от това какво е графичния дизайн? Какви са ползите от него? Какво включва? Необходим ли ни е и ако да защо е нужно да го използваме за да развием бизнеса си?

Графичния дизайн е изкуство, проект, създаване на идентичност и уникалност. Графичния дизайн е вдъхновение. Чрез него се предава определена информация. Постигат се опредени цели. Предават се послания към определени групи, за да направят информацията по-лесно достъпна и смилаема за всеки един от нас.

Графичния дизайн е навсякъде около нас. Той ни заобликаля навсякъде. Графичния дизайн се открива в супермаркета докато пазаруваме , на всяка една стока, която консумираме, открива се във вестника, списанието, любимата ни книга. Открива се в ресторанта когато хапваме любимата си храна, открива се когато излезем от вкъщи, докато пътуваме в търсене на хоризонти.

Графичния дизайн е представянето на нашата идея, творение или продукт пред света. Това как ние си го представяме. Какви емоции искаме да предизвиква то у хората, с какво да го свързват. Графичния дизайн материализира нашето послание и творчество.

Ние от Onedesign сме готови да пресъздадем идеята Ви с индивидуален подход и опит в сферата на графичния дизайн.

Той съчетава в себе си изобразително изкуство, маркетинг и комуникация за ефективно въздействие и добро приемане сред целевата група.

Преди да започне процеса на създаване графичните дизайнери анализират определена информация като например- пред каква аудитория ще бъде представена визията, кой се интересува от проекта. Анализират се пол, възраст. Образование и квалификация, интереси, качества.

Лога

Логото е изключително важна част от идентичността на фирмата. То присъства:

Логото прави Вашата фирма по-успешна, модерна, актуална, различна, значима и носеща индивидуалност. Пример от портфолиото >

Визитки, плакати, постери

Те Ви представят пред останалите. Показват с кои сте Вие , с какво се занимавате. Правят Ви запомнящи се и оригинални.
Пример от портфолиото >

Брошури

Тя дава информация за предлаганите услуги или продукти.
Пример от портфолиото >

Билбордове и транспаранти

Това е много добър вид реклама, тъй като е видима за много голяма част от хора и създава зрителна памет. Колкото по-често виждаме нещо, толкова по-склонни сме да си го закупим или да се възползваме от тази услуга.
Пример от портфолиото >

Менюта

Защо е необходимо МЕНЮ? Едно меню е задължителен елемент от ежедневната работа на всяко заведение.То е не само средство, с което улеснявате работата си и показвате какво предлагате, но е изработено с внимание към Вас, Вашия стил и уникалност.При графичен дизайн на меню или сметници дизайнерът се съобразява с интериора, емоциите и настоението, което съзвава ресторанта или заведението у хората, използват се характерни детайли и цветове, които да предадат най-точно атмосферата. Един от основните фактори за изработване и оформяне на страниците в едно меню е изборът на ясен и четлив шрифт, който да улеснва възприемането на текста. Готовият графичен дизайн на меню създава приятно усещане на клиента.
Пример от портфолиото >

Флаери

Флаерите се използват като една от най-широко разпространените форми на печатна реклама за всякакъв вид дейност.Флаерите като рекламен материал са много полезни поради няколко причини:

 • Те са много ефективнен начин да рекламираш продукта си
 • Лесно достъпни са и може да достигнат до голяма маса хора
 • Ниска цена
 • Съвършен дизайн, който да накара хората да Ви забележат
 • Бързи резултати от рекламната Ви кампания

Пример от портфолиото >

Каталози

Те са изработени с внимание към детайлите, стил и подчертана идентичност и уникалност.Предлагаме Ви Бърз срок на изпълнение Опит и професионална изработка Оптимален резултат. Разумни и достъпни цени

Пример от портфолиото >

Корици на книги

Те са изработени с внимание към детайлите, стил и подчертана идентичност и уникалност.Предлагаме Ви

 • Бърз срок на изпълнение
 • Опит и професионална изработка
 • Оптимален резултат
 • Разумни и достъпни цени

Пример от портфолиото >

Банери на страници

Банерът е графично изображение с рекламна цел. Банерите служат за привличане на потенциални клиенти или за формиране на имидж. Имат определен размер и чрез тях клиентите бързо достигат до сайта Ви.

Банерите служат за :

 • Ефективна интернет реклама
 • Професионално поддържане на страницата Ви
 • Начин за създаване на послания и различен тип колажи
 • Атрактивна визия и поддържане на фирманата идентиност

Пример от портфолиото >

Copyrights ©2018: OneDesign.bg